Steunprojecten

Graag wil ik u mijn dieren voorstellen.

Allemaal zijn het opgevangen dieren uit asielen of plaatsen waar ze niet langer konden verblijven.

Al van kinds af stond mijn leven in het teken van de dieren. Alle dieren die ik vond of zag nam ik mee naar huis, soms tot spijt van mijn moeder. Het leek wel een dierenopvangcentrum bij me thuis. Door mijn voorliefde voor de dieren, wil ik dan ook graag dieren helpen die er nood aan hebben.

Ik steun tal van PROJECTEN voor DIEREN in NOOD, om ook deze dieren een beter leven te kunnen geven.

Graag wil ik u enkele van de projecten voorstellen. Mensen die ook het hart op de juiste plaats hebben en deze willen steunen, kunnen met ons of met de mensen van de projecten contact opnemen.

Sterilisatie & Castratie

Dit is een project waar we de mensen in Cubade gelegenheid geven, hun hond of kat te laten steriliseren/castreren, daar ze zelf de middelen niet hebben.

Zo beperken we de wildgroei van dergelijke dieren zodat er minder straathonden of katten komen.

Contactpersoon + rekeningnummer kan u verkrijgen na aanvraag mail/telefoon

Paardenasiel

Enkele van onze dieren komen van het Paardenasiel in Herselt. Als u ook een dier zou willen opvangen kan u contact opnemen via website of email van het asiel.

Horse Spirit Rescue

Handen Voor Pootjes

Dit is een organisatie om honden - en katten materiaal in te zamelen,voor binnen - en buitenlandse asielen en dierenorganisaties. Meer info kan u bij me bekomen via mail/telefoon.

Handen Voor Pootjes

Verder willen wij ons ook inzetten voor verwaarloosde of op te vangen dieren, of vermiste dieren, wij zetten deze dieren in de kijker!